CNC fræsning

Hvorfor vælge AAGAARD NIELSENS MASKINFABRIK A/S til CNC fræsning?

CNC fræsning er en teknisk avanceret proces, der kræver højt specialiseret udstyr og erfaring. Hos AAGAARD NIELSENS MASKINFABRIK A/S har vi flere års erfaring i CNC fræsning af en bred vifte af produkter.

Vi råder blandt andet over et CNC bearbejdningscenter, med 6 paletter og 104 værktøjer.

Når du vælger os som din partner til CNC fræsning (X-akse 560 – Y-akse 610 – Z-akse 560), kan du forvente følgende fordele:

  • Høj kvalitet: Vi har forpligtet os til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Vores avancerede udstyr og ekspertise i CNC fræsning sikrer, at vi altid opfylder vores kunders specifikationer og krav til produktets kvalitet.
  • Fleksibilitet: Vi er i stand til at producere alt fra små præcisionsdele til større dele. Mindre, såvel som mellemstore og større ordrestørrelser.
  • Konkurrencedygtige priser: Vi har et dedikeret team af kompetente medarbejdere og en moderne og højteknologisk maskinpark, der giver os mulighed for at producere dele af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for at høre mere

AAGAARD NIELSENS MASKINFABRIK A/S er en pålidelig og kompetent partner inden for CNC fræsning. Vi står til rådighed for dig, og du kan kontakte os enten på telefon (+45) 65 35 23 00 eller ved at sende en e-mail til mail@aagaardnielsen.dk.

Se billeder her

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet – hver gang.